Se încarcă pagina

Echipa

Mihai Dumitrașcu

Mihai Dumitrașcu

Pastor, Biserica Creștină „Emanuel” din Galați

Născut într-o familie de credincioși evanghelici, Mihai s-a pregătit înainte de Revoluție pentru o carieră tehnică, în sensul acesta a fost licențiat în electromecanică la Universitatea din Galați (1982-1986). Adevărata lui chemare a fost însă spre slujirea lui Dumnezeu, așa ca va investi în formarea lui teologică la mai multe școli. Leadership Certificate la Christ for the Nations Institute, Dallas, Texas (1992); Absolvent A.T.S. – Teologie Pastorală (1993-1996); M.A. în conducere globală, Fuller Theological Seminary, Pasadena (2009-2013). Pastorul Mihai Dumitrașcu este fondator al Bisericii Creștine „Emanuel”, Galați și Coordonator național – A.T.S. Teologie Pastorală. Este căsătorit și împreună cu Neli, au trei copii. Pasiunea lui este cunoașterea lui Cristos și facerea Lui cunoscută de către alții prin echiparea liderilor în vederea lucrării de slujire.

Vasilică Croitor

Vasilică Croitor

Pastor, Biserica „Betleem” din Medgidia

Ca membru fondator al Agenției Penticostale de Misiune Externă a călătorit
în diverse țări în scop misionar. În Comunitatea Regională Penticostală Constanța, în prezent, are funcția de președinte. Ca traducător și editor, a coordonat apariția a peste o sută de cărți în limba română, prin Editura Succeed Publishing. Între 2006 și 2011 a păstorit și Biserica Betel din Constanța. Vasilică este căsătorit cu Mihaela și împreună au trei copii, Denise, Beniamin și Miriam.

Doru Cârdei

Doru Cîrdei

Pastor coordonator, Biserica „Filadelfia” (Chișinău)

Doru Cîrdei, originar din România, a fost chemat în calitate de misionar în Republica Moldova, în anul 1993. De atunci, îndeplinește funcția de secretar general al Uniunii Penticostale din Moldova, a fost folosit de Dumnezeu alături de alți oameni deosebiți la înființarea Bisericii “Filadelfia” din municipiul Chișinău, a Liceului Creștin “Elimul-Nou”, a centrului Creștin Betania (orfelinat tip familial), precum și a altor biserici noi. Este căsătorit cu Nadia, împreună sunt părinți a patru copii, a obținut titlul de master în biblie și teologie (Evangel Theological Seminary, Kiev, Ucraina), iar în prezent este pastorul coordonator al Bisericii “Filadelfia” din municipiu Chișinău, Republica Moldova.

Ghiță Rițișan

Ghiță Rițișan

Președinte, Agenția Penticostală de Misiune Externă

Gheorghe Rițișan s-a născut in 1960, în orașul Gherla, jud. Cluj. în 1987 s-a căsătorit cu Irina și au împreună două fete – Irisa-Iulia și Lea Priscila – ambele căsătorite. În 1992 a absolvit Seminarul Teologic Penticostal din București, iar în 1995 a obținut licența în teologie pastorală la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teologie Reformată. În 1992 a fost ordinat păstor în cadrul Cultului Creștin Penticostal din România. Începând cu același an și până în 2008 a slujit ca pastor și plantator de biserici în județul Constanța. Din anul 2008 este președintele Agenției Penticostale de Misiune Externă.

Dr. Corneliu Constantineanu

Dr. Corneliu Constantineanu

Profesor universitar la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad

Dr. Corneliu Constantineanu. După obținerea licenței în inginerie, Carneliu și-a continuat studiile în teologie obținând licența și masteratul (summa cum laude) la Facultatea de Teologie Evanghelică din Osijek, și apoi doctoratul în teologie la Oxford Centre for Mission Studies și University of Leeds, UK. Dr. Constantineanu a fost rectorul Institutului Teologic Penticostal, decanul Facultății de Teologie Evanghelică din Osijek, Croatia, director executiv al Centrului de Educațiel Creștină și Cultură Contemporană Areopagus din Timișoara. A publicat multe carți și studii de specialitate în domeniul reconcilierii și teologiei pauline, și este promotorul unei înțelegeri holistice a Evangheliei ca adevăr public ce incearcă să integreze credința creștină cu realitățile istorice ale vietii de zi cu zi. Este căsătorit cu Ioana și au împreună două fete, Anamaria și Carmen.

Flaviu Coman

Flaviu Coman

Pastor asociat, Biserica „Betleem” din Medgidia
Pastor coordonator, Biserica „Farul” din Constanța

Născut într-o familie numeroasă cu 11 copii, din orașul Petroșani, Flaviu dobândește pasiunea pentru Hristos încă de mic, fiind îndrumat și inspirat de părinții lui. În anul 1999, în urma unei chemări clare din partea Domnului, se mută în Dobrogea (Medgidia), unde împreuna cu echipa Bisericii Betleem din Medgidia, se implică într-o lucrare dinamică de plantare de biserici. În anul 2000 obține licența în teologie de la ITP București, în 2007 finalizează cursurile școlii Worship Academy din Constanța, iar în 2016 finalizează masterul în teologie biblică la FTB, București. Pe lângă bisericile pe care le păstorește, el este președintele organizației de tineret VITAL, coordonează departamentul de tineret al Comunității Regionale Penticostale Constanța și este membru în echipa executivă a departamentului de tineret al Cultului Penticostal din România. Din 2001 Flaviu este căsătorit cu Lidia, având împreună trei copii: Aida, Alicia și Elias.

Adrian Vlad

Adrian Vlad

Pastor, Biserica „Efraim” din Târgoviște

Adrian Vlad este absolvent al facultății de Teologie pastorală în cadrul Institutului Teologic Penticostal – București (2008) și al programului de master în Istoria gândirii creștine în cadrul Pentecostal Theological Seminary (Tennessee, SUA). A colaborat cu colegiul Ekklesia, ramura din Nashville, TN, predând un curs de specializare (Divine Healing). În prezent, urmează un program de Doctor of Ministry (Predicare și Leadership) în cadrul Seminarului Asbury Theological Seminary din Kentucky SUA. Este asistentul coordonatorului strategic ProLider. În 2011 s-a căsătorit cu Ronela-Iemima Vlad și împreună au trei copii, Rebeca, Daniel și Anna.

Laurențiu Funieru

Laurențiu Funieru

Coordonator strategic – Biserica „Efraim” din Târgoviște

Laurențiu Funieru locuiește în Târgoviște unde slujește full-time de peste 10 ani in cadrul Bisericii Efraim. A absolvit Institutul de petrol și gaze în anul 1991. În timpul studenției l-a cunoscut pe Dumnezeu, lucru care i-a transformat viața. După 10 ani de la convertire a simțit chemarea lui Dumnezeu pentru slujire, dedicându-se cu normă întreagă acesteia. A obținut masteratul (M.A.) în anul 2015 la TCM International Institute. În prezent slujește în cadrul echipei de conducere a bisericii Efraim ocupându- se cu predicarea, creearea de materiale pentru studiu și planificare strategică.

Victor Câmpean

Victor Câmpean

Pastor asistent, Biserica „Sfânta Treime” din Bistrița

Victor Câmpean a absolvit Institul Teologic Penticostal din București în anul 1998. Este căsătorit cu Paula și împreună au doi copii, Abel și Hana.

Emil Meștereagă

Emil Meștereagă

Pastor, Biserica „Vestea Bună” din București

Pe lângă funcția de pastor Emil este președintele Comunității Regionale București din cadrul Cultului Creștin Penticostal din România. El este în bordul APME și de asemenea pastorul studenților Institutului Teologic Penticostal din București. Este căsătorit cu Nicoleta și au două fete.

Lucian Rotaru

Lucian Rotaru

Pastor, Biserica „Betel” din Constanța

Lucian Rotaru – absolvent al facultății de Teologie pastorală în cadrul Institutului Teologic Penticostal din București (2007), al programului de master în Teologie sistematică în cadrul Facultății de Teologie Baptistă – Universitatea București (2010) și al programului ATS – Teologie pastorală, în parteneriat cu Big -Impact (2013). În prezent, urmează un program de D. Min (Predicare și Leadership) în cadrul Seminarului Asbury Theological Seminary din Kentucky, SUA. Este căsătorit cu Elisabeta din anul 2008 și tată a doi copii.

Dinu Burzo

Pastor coordonator, Biserica „Logos” din Cluj Napoca

Dinu Burzo este pastorul coordonator al bisericii penticostale „Logos” din Cluj Napoca. A studiat teologia la Institutul Teologic Penticostal Bucuresti (2000 – licență), Lampeter, University of Wales (2007 – masterat) și ULBS (2014 – PhD). A scris trei cărți pe teme teologice și de trăire creștină: Revelați și relevanță, Demascarea ispitei și Dinamica toleranței. Este căsătorit cu Persi și împreună au doi copii, Abel și Sonia.

Valentin Indreiu

Pastor, Biserica „Casa Pâinii” din Ocna Mureș

Absolvent al Facultații de Teologie Betania, Arad, specializarea teologie didactică. Este căsătorit cu Marinela și au împreună trei copii.