Se încarcă pagina

ProLider 3

ProLider 3

ProLider 3
  • 15.11.2017 - 18.11.2017
  • All Day
  • Harghita

Cu deosebită plăcere vă aducem la cunoștință organizarea de către ProLider, împreună cu Departamentul de Învățământ al Cultului Creștin Penticostal din România, a celei de-a treia conferințe „UCENICIA INTENȚIONALĂ”, dintr-un șir de mai multe conferințe.Conferința se adresează liderilor penticostali (pastorii și echipele lor de slujire) care sunt invitați în perioada 15 noiembrie – 18 noiembrie 2017 la tabăra creștină Harghita, Jud. Hargita. Conferința începe cu înscrierea, în ziua de miercuri, 15 noiembrie, între orele 12:00 – 17:30 și se încheie sâmbătă, 18 noiembrie cu masa de prânz.

Scopul conferinței:

Dorim să asistăm bisericile locale reprezentate la conferință să-și evalueze situația prezentă și apoi să elaboreze un plan de lucrare biblic, motivator, provocator, relevant, transformator, evaluabil și ajustabil. Conferința este mai mult decât întâlnirea de la Harghita; ea va continua în cadrul echipelor bisericilor locale, în cel puțin alte 6 întâlniri. Acolo se va lucra la proiectele de la sfârșitul fiecărei lecții, în așa fel încât Bisericile participante să elaboreze și să implementeze un plan de lucrare biblic.

Echipa care va conferenția:

Mihai Dumitrașcu, Doru Cîrdei, Vasilică Crotor, Victor Cîmpean, Laurențiu Funieru, Lucian Rotaru, Emil Meștereagă, Ghiță Rițișan, Dinu Burzo, Claudiu Amariei, Adrian Vlad, Valentin Indreiu.

Pentru înregistrare vă rugăm completați formularul de mai jos:

Rezervările online nu sunt valabile pentru acest eveniment