CE OFERĂ PROLIDER?
Conferințe Anuale
An de an, organizăm conferințe pentru a oferi liderilor și potențialilor lideri un mediu dătător de viață, pentru a fi inspirați, echipați și susținuți în vederea clarificării viziunii divine și a îndeplinirii cu succes în cadrul bisericilor locale.
Conferința ProLider 2024
Conferințe regionale
La cerere, slujim oamenilor lui Dumnezeu dintr-o anumită zonă, oferindu-le resursele de care dispunem. Pentru a participa la o conferință regională mai aproape de zona ta, vezi calendarul. Pentru a solicita organizarea unei conferințe regionale, completează formularul.
Formular
Consultanță pastorală
Membrii Echipei ProLider sunt pastori cu experiență și pot asista biserica locală în procesul ei de dezvoltare sunt dispuși să ofere consultanță în vederea creșterii eficienței slujirii liderilor și a comunității pe care o conduc. Pentru a solicita consultanță pastorală, completează formularul.
Formular
Oportunități de colaborare
Orice lider cu experiență poate colabora cu ProLider, care oferă privilegiul de a investi în vederea dezvoltării liderilor și a bisericilor, precum și oportunitatea parteneriatelor. Decide să faci o diferență și optează acum pentru colaborare, completând formularul.
Formular
Resurse pentru lideri
Oferim cu bucurie resursele multimedia atât pentru dezvoltarea liderilor cât și a bisericilor locale, de care dispunem. Recomandăm planuri de dezvoltare personală a liderilor și literatură de specialitate corespunzătoare. Vezi aici resurse, iar pentru a solicita resurse, completează formularul.
Ultimele Articole
Ultimele Clipuri